Herbeleef de Integron Beleving Awards 2019

Het is 20 mei, nog steeds melden mensen zich aan en de last minute verzoeken worden ingewilligd bij de locatie InnStyle in Maarssen. Morgen gaat het gebeuren, dan staat de kracht van innovatie centraal tijdens de alweer tiende editie van de Integron Beleving Awards 2019.

Welkom21 mei: de grote dag

De gasten werden verwelkomd door de gastheren en -vrouwen en voorzien van een badge, een hapje en een drankje. Spannend, het is altijd weer afwachten hoeveel gasten je uiteindelijk mag ontvangen. Je merkt het misschien niet, maar last minute zijn er extra stoelen geregeld, de opkomst en het enthousiasme waren groots!

De aftrap met Thomas van Zijl, Arjen Maliepaard en Egbert Engelfriet

Thomas van Zijl, presentator bij BNR Nieuwsradio trapt af. We startten de dag met een korte introductie door de Integron directie over hoe wij innoveren met een korte terug- en vooruitblik. Ook wij staan niet stil, en vanuit feedback van onze klanten bleek ook dat niet altijd iedereen op de hoogte is van de innovaties en diensten die wij ontwikkeld hebben en gaan ontwikkelen. Een uitgerekende kans om dat te introduceren bij de start van het programma!

Top presterende organisaties op het gebied van klantbeleving in het zonnetje

We vervolgen het eerste plenaire deel met de uitreiking van de klantbeleving awards. Nogmaals van harte gefeliciteerd Reym, Hollister, POSG, Yes Telecom, Thermotraffic, ATM en Roler.

Lees ook: Winnaars Integron klant- en medewerkerbeleving awards 2019 bekend