Online Dashboard

Met ons resultatendashboard Customer en Employee Heartbeat krijg je realtime inzicht in de stuurinformatie uit je onderzoek. Met een inlogcode heb je direct toegang tot de resultaten en kan je gericht middels het activatiemanagement acties uitzetten naar de aspecten met het hoogste verbeterpotentieel.

Integron Online Dashboard

Wat kun je er mee?

Realtime inzicht in je resultaten

Realtime inzicht
in je resultaten

Zet acties uit voor de hoogste prioriteiten

Zet acties uit voor
de hoogste prioriteiten

Verschillende segmenten vergelijken

Verschillende segmenten
vergelijken

Een impressie van ons dashboard

Realtime inzicht met het business intelligence dashboard

Met het business intelligence dashboard worden uitgebreide analyses gemaakt. Afhankelijk van de omvang van het onderzoek kunnen segmenten, bloedgroepen en verschillen in de tijd met elkaar vergeleken en geëxporteerd worden. Daarnaast biedt het dashboard middels een prioriteitenmatrix en top 10 verbeterpunten, inzicht in op welke aspecten het grootste verbeterpotentieel ligt. Hierbij wordt gekeken naar de tevredenheid en de mate van belang per aspect volgens de respondent.

Realtime inzicht met het business intelligence dashboard
User dashboard voor verantwoordelijken

User dashboard voor verantwoordelijken

Het user dashboard biedt afgeschermde informatie voor specifieke functiegroepen zoals directie, HR-, marketing- en salesmanagers. Per functiegroep kan dit dashboard op maat ingericht worden. Zo worden inzichten die er echt toe doen per functiegroep visueel inzichtelijk gemaakt. Denk aan onder andere (maar niet gelimiteerd tot) de customer of employee journey, de prioriteitenmatrix, uitgezette acties en kwalitatieve antwoorden op de doorvraag van NPS en eNPS.

Alerts en activatiemanagement

Voor sommige onderzoekstrajecten kunnen alerts worden ingesteld op basis van positieve, neutrale of negatieve feedback. Zo kan bijvoorbeeld een accountmanager een positieve of negatieve NPS krijgen van een klant. Hij krijgt een melding en kan zodoende direct actie ondernemen. Met het activatiemanagement kunnen verantwoordelijken acties uitzetten naar betrokkenen binnen je organisatie en kan de voortgang van deze acties bijgehouden worden in een overzichtelijk overzicht.

Alerts en activatiemanagement

Ook het beste uit jouw klanten en medewerkers halen?

Vraag een offerte of informatie aan via onderstaand formulier.

Hidden
Hidden
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy en cookie statement

Liever iemand spreken?