Doorlopend inzicht in de loyaliteit en het enthousiasme van jouw medewerkers

Met continu medewerkerfeedback krijg je een doorlopend en actueel beeld van de loyaliteit en het enthousiasme van jouw medewerkers. Via een korte vragenlijst meten we de mate van loyaliteit (eNPS) binnen jouw organisatie. Hierdoor kun je de tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers effectiever monitoren en tijdig reageren op veranderingen.

Waarom Continu Medewerker feedback?

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Gerichte vragen en kwalitatieve feedback

Continu medewerkerfeedback gaat verder dan de kwantitatieve meting van eNPS. Via gerichte, open vragen en kwalitatieve feedback ontdek je de redenen achter loyaliteit of het gebrek daaraan, waardoor je specifieke acties kunt ondernemen en de werkomgeving kunt verbeteren op basis van de behoeften van je medewerkers.

  • Diepgaande inzichten in de motivaties van medewerkers, waardoor je begrijpt wat hen bindt aan de organisatie

  • Specifieke acties ondernemen om de werkomgeving te verbeteren op basis van de behoeften van je medewerkers

  • Met waardevolle feedback op specifieke momenten binnen de Employee Journey kun je de ervaring van medewerkers continu verbeteren

Medewerkers écht betrekken in het verbeterproces

Door de loyaliteit te begrijpen, kun je gerichte maatregelen nemen om de tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers te vergroten. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen en zich verbonden voelen met de organisatie, zijn meer geneigd om loyaal te blijven en zich in te zetten voor de gemeenschappelijke doelen van de onderneming.

Met de inzichten verkregen uit continu medewerkerfeedback kun je strategieën ontwikkelen om de medewerkerloyaliteit te vergroten. Denk aan het creëren van een positieve werkcultuur, het bieden van loopbaanontwikkeling, het erkennen van prestaties en het stimuleren van een gezonde werk-privébalans.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Hoe gaan we te werk

Wil je ook geïnspireerde en productievere medewerkers?

Ontdek onze onderzoeks- en adviesoplossingen voor Employee Experience Feedback.

Continu Medewerker Feedback is …

  • Continu inzicht in werkbeleving en de employee journey
  • Korte vragenlijsten
  • Dagelijks, wekelijks, maandelijks of per kwartaal inzetbaar
  • Goed te combineren met andere vormen van onderzoek
  • Online automatisch uitnodigen medewerkers
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Profiteer van onze uitgebreide expertise

Wil je een uitgebreid medewerkersonderzoek uitvoeren met behulp van een ervaren professional? Integron is hét onderzoeksbureau uit Rotterdam dat je graag van dienst is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de demo aan of neem contact met ons op.