Breng de werkbeleving van jouw medewerkers in beeld

Met een medewerkerstevredenheidsonderzoek verkrijg je waardevolle inzichten in de drijfveren, ervaringen en verwachtingen van jouw medewerkers. Door middel van het onderzoek kom je erachter hoe jouw organisatie presteert in vergelijking met de benchmark, waardoor je gericht kunt werken aan verbeteringen op organisatie-, team- en individueel niveau.

Jaarlijks Klantonderzoek - Breng de relatie met jouw klanten in beeld

Waarom zou je een MTO uitvoeren?

Inzicht in eNPS en engagement

Inzicht in eNPS, drijfveren en verwachtingen

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek biedt inzicht in de eNPS en de drijfveren van medewerkers, wat essentieel is voor het beoordelen van loyaliteit en het creëren van een gewaardeerde en gemotiveerde werkomgeving.

Employee Journey

Acteren op alle onderdelen van de Employee Journey

Het MTO biedt inzichten waarmee je proactief knelpunten kunt identificeren en de werknemerservaring op alle onderdelen van de Employee Journey kunt verbeteren, wat leidt tot hogere betrokkenheid, tevredenheid, productiviteit en retentie.

Inzicht in de beleving per afdeling

Diepgaand inzicht op alle niveaus

Het onderzoek biedt een diepgaand inzicht op verschillende niveaus binnen jouw organisatie en maakt het mogelijk om gepersonaliseerde verbeteringsplannen op te stellen die rekening houden met de unieke behoeften en uitdagingen van elk teamlid.

Uitgebreid inzicht in de werkbeleving

Uitgebreid inzicht in de werkbeleving

Door feedback van medewerkers te analyseren, kun je trends identificeren die de werkcultuur beïnvloeden en zo specifieke aandachtspunten aanpakken om een florerende en gewaardeerde werkomgeving te bevorderen.

Hoe gaan we te werk

Wil je ook geïnspireerde en productievere medewerkers?

Ontdek onze onderzoeks- en adviesoplossingen voor Employee Experience Feedback.

Ons MTO is…

Integron levert kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Een MTO dat je door ons laat uitvoeren, is:

  • Kwantitatief
  • On- en offline inzetbaar
  • Gericht op onderwerpen relevant voor jouw organisatie. Denk aan loyaliteit, werkdruk, leiderschap, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
  • Weten waar je als organisatie staat ten opzichte van de benchmark
  • Aan te vullen met een spiegelonderzoek: ‘Directie/MT in de schoenen van de medewerkers’
Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Profiteer van onze uitgebreide expertise

Wil je een uitgebreid medewerkersonderzoek uitvoeren met behulp van een ervaren professional? Integron is hét onderzoeksbureau uit Rotterdam dat je graag van dienst is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de demo aan of neem contact met ons op.