De klantbeleving meten middels een onderzoek

Wil je graag meer inzicht verkrijgen in de klantbeleving van de klanten binnen jouw bedrijf middels een customer experience onderzoek en hierop een advies vormen? Integron, gevestigd in Rotterdam, is een onderzoeksbureau dat zich specialiseert in het uitvoeren van zowel klantonderzoek als medewerkersonderzoek. Sinds 1993 zijn wij hét toonaangevende onderzoeksbureau dat organisaties helpt bij het creëren van een betekenisvolle en florerende werkomgeving, waarin zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Ontdek wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

De klantbeleving in kaart brengen door middel van een customer experience onderzoek en advies krijgen

Door een customer experience onderzoek uit te voeren en advies hierover te krijgen, krijg je als bedrijf een duidelijk beeld van de klantbeleving. Hoe zit het met de loyaliteit van jouw klanten? Hoe tevreden zijn zij over de bestellingen of de aangeboden dienstverlening? Wat is de NPS score? En in hoeverre zouden zij jouw onderneming aanbevelen aan vrienden en kennissen? Met de bevindingen uit het customer experience onderzoek kun je concrete stappen ondernemen naar het verbeteren van de klantbeleving en advies hierover geven. Iedere organisatie streeft immers naar het opbouwen van een goede, betrouwbare relatie tussen het bedrijf en het klantenbestand en daar is klantgericht leiderschap een groot onderdeel van.

Schakel de hulp in van een ware professional

Ben je benieuwd naar de klantbeleving binnen jouw onderneming en wil je graag meer weten over de mogelijkheden omtrent het uitvoeren van een customer experience onderzoek en hier advies over ontvangen? Wij vertellen je graag meer over de doelen en het verloop van dit onderzoek. Heb je specifieke vragen of wil je simpelweg meer informatie inwinnen over ons bedrijf en onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0104115966 of stuur een e-mail naar info@integron.nl. Ook kun je bij interesse in onze dienstverlening direct een onderzoeksdemo aanvragen.

Relationele en transactionele NPS: verschillen én voordelen

Wie beveelt jouw bedrijf of organisatie aan bij anderen? Met de wereldwijd veel gebruikte methodiek NPS (Net Promoter Score) kun je dat in kaart brengen. De NPS kun je op verschillende manieren meten; onder meer via de relationele of de transactionele manier. Wanneer zet je nu welke meetmethode in? We geven de verschillen en de voor- en nadelen.

Echte stabiele groei start bij klantretentie

Een stabiele klantretentie leidt tot exponentiële groei in je bedrijfsresultaat. Investeer in je huidige klanten en niet alleen in new business door te acteren op de beleving en feedback van je huidige klanten en maak ze ambassadeurs.

2022-08-01T14:06:11+02:00Tags: , |

Thuiswerken biedt ICT kansen, maar klantbeleving nog niet ‘je-van-het’

Door corona bevindt het thuis- en hybride werken in 2020 en 2021 zich in een stroomversnelling, waardoor de vraag naar ICT- en telecomdiensten stijgt. De NPS bij ICT dienstverleners is gedaald naar +5 en de gemiddelde tevredenheid is 7,6. Zo blijkt uit het nieuwe benchmarkrapport Customer Experience bij ICT dienstverleners in Nederland 2021.