De klantbeleving meten middels een onderzoek

Wil je graag meer inzicht verkrijgen in de klantbeleving van de klanten binnen jouw bedrijf middels een customer experience onderzoek en hierop een advies vormen? Integron, gevestigd in Rotterdam, is een onderzoeksbureau dat zich specialiseert in het uitvoeren van zowel klantonderzoek als medewerkersonderzoek. Sinds 1993 zijn wij hét toonaangevende onderzoeksbureau dat organisaties helpt bij het creëren van een betekenisvolle en florerende werkomgeving, waarin zowel klanten als medewerkers zich thuis voelen. Ben je benieuwd naar onze dienstverlening? Ontdek wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

De klantbeleving in kaart brengen door middel van een customer experience onderzoek en advies krijgen

Door een customer experience onderzoek uit te voeren en advies hierover te krijgen, krijg je als bedrijf een duidelijk beeld van de klantbeleving. Hoe zit het met de loyaliteit van jouw klanten? Hoe tevreden zijn zij over de bestellingen of de aangeboden dienstverlening? Wat is de NPS score? En in hoeverre zouden zij jouw onderneming aanbevelen aan vrienden en kennissen? Met de bevindingen uit het customer experience onderzoek kun je concrete stappen ondernemen naar het verbeteren van de klantbeleving en advies hierover geven. Iedere organisatie streeft immers naar het opbouwen van een goede, betrouwbare relatie tussen het bedrijf en het klantenbestand en daar is klantgericht leiderschap een groot onderdeel van.

Schakel de hulp in van een ware professional

Ben je benieuwd naar de klantbeleving binnen jouw onderneming en wil je graag meer weten over de mogelijkheden omtrent het uitvoeren van een customer experience onderzoek en hier advies over ontvangen? Wij vertellen je graag meer over de doelen en het verloop van dit onderzoek. Heb je specifieke vragen of wil je simpelweg meer informatie inwinnen over ons bedrijf en onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0104115966 of stuur een e-mail naar info@integron.nl. Ook kun je bij interesse in onze dienstverlening direct een onderzoeksdemo aanvragen.

Communicatiekloof in de afvalbranche bedreigt tevredenheid van klanten, medewerkers en bewoners

De behoefte aan duidelijke communicatie, het waarborgen van welzijn en ontwikkeling van medewerkers, en het voldoen aan de hoge verwachtingen van bewoners en klanten zet de afvalbranche op scherp. Dit blijkt uit het recent uitgebrachte benchmarkrapport van Integron. De uitkomsten zijn gebaseerd op medewerkers-, klant- en bewonersonderzoeken die het onderzoeks-en adviesbureau Integron heeft uitgevoerd voor tientallen afvaldienstverleners.

Pluk als MKB-bedrijf de vruchten van medewerker- en klantonderzoek

‘Er spelen op dit moment zaken die prioriteit hebben boven het ophalen van feedback van medewerkers en klanten’. ‘Te grote investering’. MKB-organisaties zijn niet altijd even bereid om medewerker- en klantonderzoeken uit te laten voeren. Toch zijn er gelukkig behoorlijk wat organisaties die wél feedback ophalen bij medewerkers en klanten, daar het nut van inzien en de vruchten ervan plukken. En dat is meer dan terecht. Het is absoluut waardevol om inzicht te krijgen in wat er speelt en leeft onder medewerkers en klanten.

Is een negatieve NPS zo erg als het lijkt?

Wie beveelt jouw bedrijf of organisatie aan bij anderen? Met de wereldwijd veel gebruikte methodiek NPS (Net Promoter Score) kun je dat in kaart brengen. De NPS kun je op verschillende manieren meten; onder meer via de relationele of de transactionele manier. Wanneer zet je nu welke meetmethode in? We geven de verschillen en de voor- en nadelen.

Klantloyaliteit de motor voor succes: de impact van NPS en CX op je financiële drivers

Met meer enthousiaste, aanbevelende klanten (promoters) kun je zorgen voor een omzetstijging die behoorlijk hoger is dan die van organisaties die lager staan op de NPS-ladder. Hoe verbeter je nu je ROI als je concreet en structureel met je customer experience en NPS aan de slag gaat, en dus investeert in je klanten?

Stagnatie klantloyaliteit in B2B onderstreept belang van aandacht aan klant en medewerker

Voor het eerst in jaren is de Net Promoter Score (NPS) binnen B2B Nederland licht gedaald: +15. De daling betekent in de praktijk gemiddeld minder promoters die klanten aanbevelen bij anderen en meer klanten die overstappen naar de concurrent. Daardoor laten organisaties vaak omzet en winst liggen. Lees meer en download hier het rapport.

Relationele en transactionele NPS: verschillen én voordelen

Wie beveelt jouw bedrijf of organisatie aan bij anderen? Met de wereldwijd veel gebruikte methodiek NPS (Net Promoter Score) kun je dat in kaart brengen. De NPS kun je op verschillende manieren meten; onder meer via de relationele of de transactionele manier. Wanneer zet je nu welke meetmethode in? We geven de verschillen en de voor- en nadelen.