Een medewerkerstevredenheidsonderzoek in jouw bedrijf

Waarom zou je als werkgever een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek) laten uitvoeren? Uit een personeelstevredenheidsonderzoek ontvang je onder meer antwoorden op de volgende vragen: hoe staat het er voor met de medewerkerstevredenheid? Wat verwachten medewerkers van hun werk en werkgever? Waardoor worden ze gedreven? En hoe staat het met de betrokkenheid bij jouw organisatie? Besluit je een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit te laten voeren door een specialist als Integron, dan krijg je een duidelijk beeld van het welzijn en de drijfveren van het personeel binnen jouw bedrijf.

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek) laten uitvoeren

Echt succesvolle organisaties renderen door de energie van medewerkers. Elk bedrijf wenst gemotiveerde medewerkers te hebben en te behouden, alleen is het vormgeven van deze ambitie vaak een uitdaging. Het behoud van tevredenheid onder personeel en het inrichten van een effectieve organisatie, zijn doelen die elke werkgever nastreeft. Wanneer je besluit een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek), ofwel een tevredenheidsenquête onder werknemers, te laten uitvoeren, krijg je een beeld van de mate van tevredenheid van het personeel. Deze wordt niet alleen bepaald door het organisatieklimaat zoals de samenwerking, de werkinhoud en de collega’s, maar ook door andere factoren. Zo is de drijfveer van een medewerker een belangrijk startpunt. Zoekt een werknemer zekerheid of uitdaging? Wat is zijn of haar ideale balans tussen werk en privé? Wat vind de werknemer belangrijker: een leuke werkinhoud of fijne collega’s? De antwoorden op deze vragen uit de tevredenheidsenquête voor werknemers schetsen een beeld van de tevredenheid, betrokkenheid en de loyaliteit van de werknemers.

Laat een personeelstevredenheidsonderzoek uitvoeren door een specialist

Integron is gevestigd in Rotterdam en onderscheidt zich door het volledige traject in te richten naar de uiteindelijke bruikbaarheid van de resultaten. Dit kan betekenen dat het onderzoek bijvoorbeeld gecombineerd wordt met de WAI, RIE, PMO of een werkdrukonderzoek. Je krijgt van ons niet alleen cijfers en tabellen terug, maar ook het verhaal achter de cijfers. Na het analyseren van de resultaten, is het mogelijk om (nieuwe) prioriteiten te stellen op alle niveaus in de organisatie. Het personeelstevredenheidsonderzoek zal resulteren in bruikbare onderzoeksresultaten, concrete verbeteracties en oplossingen. Deze tevredenheidsenquête voor werknemers stelt je organisatie in staat om de betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers doelgericht naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Wil je graag een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek) laten uitvoeren door een specialist? Wij zijn je graag van dienst en realiseren een personeelstevredenheidsonderzoek op maat. Ons doel is dat je daadwerkelijk handvaten krijgt om samen met jouw medewerkers de organisatie te gaan verbeteren. Heb je interesse om een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO onderzoek) door ons uit te laten uitvoeren en wil je meer informatie inwinnen? Vraag dan een demo aan of neem contact met ons op. Bel naar 0104115966 of stuur een e-mail naar info@integron.nl.

Handboek-medewerkerfeedback-verzamelen-thumb

Gratis handboek: Medewerkerfeedback verzamelen

Werk aan meer betrokken, bevlogen en productievere medewerkers met alle stappen voor een compleet medewerkersonderzoek in één handboek. Het begint met inzicht in de medewerkerbeleving. Download gratis het handboek inclusief handige checklist.

Gerelateerde berichten

Whitepaper: Employee Journey Experience in Nederland 2022

In dit rapport wordt de beleving van medewerkers tijdens de gehele employee journey inzichtelijk gemaakt per fase: onboarding, development en offboarding. Wat is de realiteit versus de verwachtingen en hoe enthousiast zijn medewerkers per fase?

2022-01-26T16:19:15+01:00Tags: |