De medewerkerstevredenheid verhogen

Wil je graag de medewerkerstevredenheid verhogen binnen jouw organisatie? In dit geval is Integron je graag van dienst. Wij zijn een gerenommeerd onderzoeksbureau, gevestigd in Rotterdam, en zijn gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van klant- en medewerkersonderzoeken. Met ruim 25 jaar ervaring op zak en een uiteenlopende expertise, garanderen wij niets minder dan dienstverlening van de bovenste plank. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De medewerkerstevredenheid binnen jouw organisatie verhogen

De medewerkerstevredenheid verhogen: welke werkgever streeft hier nu niet naar? Bevlogen, enthousiaste medewerkers maken namelijk hét verschil binnen een bedrijf. Middels een medewerkerstevredenheidsonderzoek kun je als werkgever meer te weten komen over de drijfveren van de medewerkers, de mate van tevredenheid en betrokkenheid binnen het bedrijf en de verwachtingen die het personeel met zich meedragen. Welke stappen moeten er ondernomen worden om de medewerkerstevredenheid te verhogen? Met de resultaten van het medewerkersonderzoek kun je als werkgever overgaan tot het ondernemen van concrete actie.

Maak gebruik van onze gespecialiseerde dienstverlening

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening en ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het verhogen van de medewerkerstevredenheid? Integron bespreekt graag de mogelijkheden met je. Je neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0104115966 of een e-mail te sturen naar info@integron.nl. Ook kun je via onze website direct een demo aanvragen.