Bereken wat jouw organisatie kan besparen aan verloop en verzuim met de eNPS ROI calculator

De gemiddelde kosten om nieuwe medewerkers aan te nemen kunnen oplopen tot wel 14000 Euro. En een verzuimdag kost je gemiddeld tot 450 Euro per medewerker. Werk aan het enthousiasme van je medewerkers en je kunt het verloop en verzuim gigantisch terugdringen. Wat het jouw organisatie kan opleveren? Vul de eNPS calculator in en krijg direct inzicht!

Besparen met een glimlach

De eNPS inzetten om inzicht te krijgen in hoe het met medewerkers gaat, wordt steeds vaker toegepast en kent veel voordelen. De uitdaging zit echter niet zo zeer in het meten van de eNPS, maar in het gericht inzetten op de stijging van dit percentage. Uit onze onderzoeken bij bedrijven die een concrete strategie voor Employee Experience toepassen, blijkt dat een jaarlijkse stijging van 5 tot 10 procent zeker haalbaar is. Maar wat levert zo’n stijging nu concreet op voor je organisatie?

Onze ROI-calculator geeft je een gedetailleerd overzicht van de potentiële opbrengsten. Vul eenvoudigweg de gevraagde gegevens in, zoals het verlooppercentage, het verzuim en de eNPS. Vervolgens berekent de calculator de geschatte ROI op basis van deze gegevens.

Disclaimer: de getoonde cijfers zijn gebaseerd op diverse bronnen en gemiddelden uit 2022 en 2023 in Nederland. Bronnen die Integron gebruikt zijn: Het UWV, CBS, Zorgverzekeraars Nederland, CustomerGauge en Integron haar eigen onderzoeken. Gemiddelden en defaults zijn op basis van landelijke gemiddelden en kunnen per branche of subbranche verschillen.