Waarom een KTO onderzoek belangrijk is voor jouw organisatie

Wil je graag een KTO onderzoek, oftewel een klanttevredenheidsonderzoek, uitvoeren met de hulp van hét onderzoeksbureau in Rotterdam? Integron is je graag van dienst. Met een klanttevredenheidsonderzoek stel je vast wat klanten verwachten en hoe tevreden en loyaal zij zijn. Deze informatie is noodzakelijk om erachter te komen hoe jouw klantenkring tegenover jouw organisatie staat. Het ontdekken van deze positie is pas een eerste stap. Het hogere doel van het klanttevredenheidsonderzoek, een KTO onderzoek, en het uitvoeren hiervan is uiteindelijk om de relatie met de klant aanzienlijk te verbeteren.

Een klanttevredenheidsonderzoek (KTO onderzoek) uitvoeren

Wat belangrijk is, is dat de medewerkers leren omgaan met de juiste informatie. Op zo’n manier dat ze bewust en bekwamer de relatie met de klant kunnen verstevigen. De sales manager heeft andere belangen dan een accountmanager; de marketingafdeling heeft weer andere mogelijkheden om de informatie te benutten dan de kwaliteitsafdeling. De juiste persoon informeren en activeren met de juiste klantinformatie, is cruciaal voor het rendement van je KTO onderzoek. Het doel van het klanttevredenheidsonderzoek en het uitvoeren hiervan, is dat niet alleen de klant tevredener en loyaler wordt, maar vooral ook dat je eigen organisatie enthousiast aan de slag gaat met deze informatie uit het klantonderzoek. Bekijk onze kennis- en klantverhalen en creëer een goed beeld.

Jouw organisatie bewuster en bekwamer

Wij zijn van mening dat wij niet alleen verantwoordelijk zijn voor het verschaffen van informatie en het motiveren van acties, na het uitvoeren van het klanttevredenheidsonderzoek (KTO onderzoek). Ook moeten wij nieuwe inzichten presenteren die de relaties van het bedrijf met de klant en het personeel verbetert. Integron zorgt ervoor dat medewerkers bewust bekwamer hun verantwoordelijkheid naar de klant invullen. Uiteindelijk zien wij dit als het grootste rendement van onze inspanningen. Samen met jou, de klant en jouw medewerkers zorgen wij voor groei. Met het versterken van de relatie met je klant en personeel als hoogste doel van het KTO onderzoek.

Ontdek onze uitgebreide professionele dienstverlening

Integron helpt je graag bij het klanttevredenheidsonderzoek (een KTO onderzoek) en het uitvoeren hiervan binnen jouw bedrijf. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op, dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Bel naar 0104115966 of stuur een e-mail naar info@integron.nl. Je kunt ook eenvoudig online een demo aanvragen.

Handboek klantfeedback verzamelen

Gratis handboek: klantfeedback in B2B verzamelen

Start ook met het verzamelen van klantfeedback. Alle stappen voor een compleet klantonderzoek in één handboek. Ook meer uit je klanten en dienstverlening halen? Het begint met inzicht in de klantbeleving. Download gratis het handboek inclusief handige checklist.

Deel dit artikel!

Ook het beste uit jouw klanten halen?

Vraag een offerte of informatie aan via onderstaand formulier.

Hidden
Hidden
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Privacy en cookie statement

Ik help je graag verder

Contact-Marit

Marit Luijten

Consultant

Gerelateerde berichten

Is een negatieve NPS zo erg als het lijkt?

Wie beveelt jouw bedrijf of organisatie aan bij anderen? Met de wereldwijd veel gebruikte methodiek NPS (Net Promoter Score) kun je dat in kaart brengen. De NPS kun je op verschillende manieren meten; onder meer via de relationele of de transactionele manier. Wanneer zet je nu welke meetmethode in? We geven de verschillen en de voor- en nadelen.

2022-01-26T16:35:18+01:00Tags: |