Herbeleef Beleving Awards 2021 over CX en EX waarbij we de mens centraal zetten!

Na 3 keer uitstel mocht het er dan toch van komen, de Beleving Awards 2021, live op locatie bij de mooie Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Wat ons betreft een groot succes en als we de evaluatie mogen geloven, de deelnemers ook! Zij beoordeelden de dag met een 8,6! Bekijk nu de aftermovie:

De mens centraal – verbinding belangrijker dan ooit

Tijdens de dag zette we de mens centraal als thema. De keynotes logen er niet om; Tjeerd den boer, Auteur Boerenwijsheden (Librije) en High Performing Organisation expert, vertelde over hoe je toptalent benut in een high performing organization (Librije) aan de hand van 2 leiderschapsstijlen uit het boek Boerenwijsheden.

Niek van den Adel sloot de dag af met zijn indrukwekkende verhaal over veerkracht aan de hand van zijn eigen biografie. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. In 2010 had Niek een motorongeluk. Hij heeft dankzij zijn dwarslaesie geleerd, dat mensen zijn dag leuk maken. Tijd voor mensgerichte organisaties dus. Zeg nou eerlijk, pak jij in de morgen nog koffie voor jezelf of ook voor je collega’s? En nemen we eigenlijk nog wel de tijd voor elkaar of begint elk overleg met KPI’s, protocollen of processen? Zien we elkaar eigenlijk nog wel?

Beide sprekers worden van harte aanbevolen, onze bezoekers beoordeelden ze respectievelijk met een 9,2 en een 9,7.

De altijd vlijmscherpe Thomas van Zijl, presentator bij BNR nieuwsradio praatte de dag aan elkaar. Dat hij het weer goed heeft voorbereid en het bevallen is bleek maar weer: bezoekers beoordeelden zijn bijdrage met een 8,9.

Break-outs door onze klanten

Halverwege de dag werden onze gasten uitgenodigd deel te nemen aan twee van de vier break-out sessies, onder andere gehost door onze opdrachtgevers PreZero, VECOZO en Koninklijke Horeca Nederland. Vecozo is al jaren actief bezig met klant- en medewerkerfeedback en ziet een stijgende lijn in de beleving. Koninklijke Horeca Nederland maakt nu de transitie naar 100% hybride werken door. PreZero zit in de verbeterstage van strategische projecten en ging de verdieping in door de customer journey bij de klachtafhandeling te mappen. De Integron break-out was een interactieve sessie worden waarbij CX en EX professionals met elkaar in dialoog gingen over diverse trending topics op het gebied van medewerker- en klantbeleving.