(function(a,s,y,n,c,h,i,d,e){s.className+=' '+y;h.start=1*new Date; h.end=i=function(){s.className=s.className.replace(RegExp(' ?'+y),'')}; (a[n]=a[n]||[]).hide=h;setTimeout(function(){i();h.end=null},c);h.timeout=c; })(window,document.documentElement,'async-hide','dataLayer',4000, {'GTM-N4FCR9':true});
Integron.nl
Integron.nl

Herbeleef Beleving Awards 2021 over CX en EX waarbij we de mens centraal zetten!

Bekijk nu de aftermovie en lees het verslag van de elfde editie van de Integron Beleving Awards 2021.

21 oktober 2021
Herbeleef Beleving Awards 2021 over CX en EX waarbij we de mens centraal zetten!

Herbeleef Beleving Awards 2021 over CX en EX waarbij we de mens centraal zetten!

Na 3 keer uitstel mocht het er dan toch van komen, de Beleving Awards 2021, live op locatie bij de mooie Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Wat ons betreft een groot succes en als we de evaluatie mogen geloven, de deelnemers ook! Zij beoordeelden de dag met een 8,6! Bekijk nu de aftermovie:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy & Cookiebeleid.
Ik Accepteer

De mens centraal – verbinding belangrijker dan ooit

Tijdens de dag zette we de mens centraal als thema. De keynotes logen er niet om; Tjeerd den boer, Auteur Boerenwijsheden (Librije) en High Performing Organisation expert, vertelde over hoe je toptalent benut in een high performing organization (Librije) aan de hand van 2 leiderschapsstijlen uit het boek Boerenwijsheden.

Niek van den Adel sloot de dag af met zijn indrukwekkende verhaal over veerkracht aan de hand van zijn eigen biografie. Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. In 2010 had Niek een motorongeluk. Hij heeft dankzij zijn dwarslaesie geleerd, dat mensen zijn dag leuk maken. Tijd voor mensgerichte organisaties dus. Zeg nou eerlijk, pak jij in de morgen nog koffie voor jezelf of ook voor je collega’s? En nemen we eigenlijk nog wel de tijd voor elkaar of begint elk overleg met KPI’s, protocollen of processen? Zien we elkaar eigenlijk nog wel?

Beide sprekers worden van harte aanbevolen, onze bezoekers beoordeelden ze respectievelijk met een 9,2 en een 9,7.

De altijd vlijmscherpe Thomas van Zijl, presentator bij BNR nieuwsradio praatte de dag aan elkaar. Dat hij het weer goed heeft voorbereid en het bevallen is bleek maar weer: bezoekers beoordeelden zijn bijdrage met een 8,9.

Break-outs door onze klanten

Halverwege de dag werden onze gasten uitgenodigd deel te nemen aan twee van de vier break-out sessies, onder andere gehost door onze opdrachtgevers PreZero, VECOZO en Koninklijke Horeca Nederland. Vecozo is al jaren actief bezig met klant- en medewerkerfeedback en ziet een stijgende lijn in de beleving. Koninklijke Horeca Nederland maakt nu de transitie naar 100% hybride werken door. PreZero zit in de verbeterstage van strategische projecten en ging de verdieping in door de customer journey bij de klachtafhandeling te mappen. De Integron break-out was een interactieve sessie worden waarbij CX en EX professionals met elkaar in dialoog gingen over diverse trending topics op het gebied van medewerker- en klantbeleving.

Winnaars klant- en medewerkerbeleving awards

Opdrachtgevers van Integron die de afgelopen jaren het best gepresteerd hebben op het gebied van klant en medewerkerbeleving werden in het zonnetje gezet.

Lees hier het persbericht met alle winnaars en genomineerden.

Winnaars beleving awards

Volgend jaar voor de zomer vindt de nieuwe editie plaats van de Beleving Awards. Houdt onze socials en website in de gaten voor meer informatie! Voor nu kunnen we heerlijk nagenieten met de foto’s en de video. Gasten en sprekers bedankt!

Gerelateerde berichten

“Winnen Medewerker Beleving Award is mooie stimulans om het goed te blijven doen”

"Als nuchtere Tukkers houden we na het winnen van deze prachtige prijs ook gewoon de focus op ons dagelijkse werk”. Hoe Twente Milieu als topperformer op het gebied van medewerkersbeleving de focus houdt op eigen medewerkers voor een optimale dienstverlening, lees je hier.

“Happy people, daar doen we het voor” – Integron 30 jaar festival

Inspirerende sprekers. Enthousiaste aanwezigen. Vrienden en klanten van Integron. Topperformers. Genomineerden. Winnaars. Muziek. Foodtrucks. Zon. Alle ingrediënten waren 1 juni 2023 aanwezig voor een prachtige, feestelijke festivaleditie van ons Beleving Awards-event in Buitenplaats in Vlaardingen. Feestelijk, omdat we 30 jaar bestaan. Dagpresentator Thomas van Zijl van BNR had er zelfs speciaal zijn zomerse outfit voor aangetrokken. Te gek om dit met elkaar te vieren!

Deel dit bericht: