(function(a,s,y,n,c,h,i,d,e){s.className+=' '+y;h.start=1*new Date; h.end=i=function(){s.className=s.className.replace(RegExp(' ?'+y),'')}; (a[n]=a[n]||[]).hide=h;setTimeout(function(){i();h.end=null},c);h.timeout=c; })(window,document.documentElement,'async-hide','dataLayer',4000, {'GTM-N4FCR9':true});
Integron.nl
Integron.nl

Best presterende organisaties klant- en medewerkerbeleving beloond – Beleving Awards 2021

Op 7 oktober 2021 zijn de best presterende organisaties op het gebied van klantbeleving en medewerkerbeleving in 2021 bekend gemaakt bij Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Klik hier voor de winnaars

Best presterende organisaties klant- en medewerkerbeleving beloond – Beleving Awards 2021

Best presterende organisaties klant- en medewerkerbeleving beloond

Feestelijke uitreiking Beleving Awards 2021: de 16 best presterende organisaties in 2021 op het gebied van klant- en medewerkerbeleving in Nederland zijn bekend. Op 7 oktober 2021 werden zij allemaal onderscheiden in Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Onderzoeks- en adviesbureau Integron reikte daar voor de elfde keer de Beleving Awards uit. De prijzen werden onder het toeziend oog van een goed gevulde zaal met enthousiasme door de winnaars in ontvangst genomen. Dit jaar stond de bijeenkomst in het teken van de mensgerichte organisatie.

Beleving-Awards-winnaars-bekend

In totaal waren er 41 organisaties genomineerd in 16 categorieën. Vorig jaar vond de uitreiking van de Beleving Awards niet plaats vanwege de COVID-19-maatregelen. De nominaties en uiteindelijke winnaars komen voort uit de honderden door Integron uitgevoerde klant- en medewerkerbelevingsonderzoeken in 2019 en 2020. Deze zijn gebaseerd op de hoogste gemiddelde klant- en medewerkertevredenheidscijfers en de hoogste Net Promoter Score (NPS)  en employee Net Promoter Score (eNPS). Nieuw dit jaar zijn de continu feedback awards bedoeld voor die organisaties die de afgelopen jaren op continue basis feedback verzamelen, structureel en hoog scoren, en/of grote stappen maken.

Winnaars awards klantbeleving 2021

Dit zijn de winnaars (en medegenomineerden) in de categorie klantbeleving:

 • Afvaldienstverlening: Van Kaathoven – Ortessa
  Medegenomineerden waren: Attero en Saver    
 • Bouw en installatie: J. De Jonge Group
  Medegenomineerden waren: Synorga en Climate & Controls
 • Financiële dienstverlening: Techniek Nederland Verzekeringen
  Medegenomineerden waren: HDN en DRV Accountants en Adviseurs
 • Handel en industrie: Hollister
  Medegenomineerden waren: Robin Radar en Arlanxeo  
 • ICT: Trends ICT
  Medegenomineerden waren: Info support en Vecozo    
 • Professionele dienstverlening: Facilicom Solutions
  Medegenomineerden waren: Albron en Driessen Groep
 • Hoogste NPS: Fast & Fluid
  Medegenomineerden waren: AFB International en Arlanxeo      
 • Succesvolle continue klantfeedback: Canon Medical
  Medegenomineerden waren: Wecovi en Vos Distri Logistics

Winnaars awards medewerkerbeleving 2021

Dit zijn de winnaars (en medegenomineerden) in de categorie medewerkerbeleving:

 • Bouw en installatie: Nijhuis Bouw
  Medegenomineerden waren: VPG Techniek en Aboma 
 • Handel en industrie: Repair Care
  Medegenomineerde was: De Groot & Slot  
 • Onderwijs: Hogeschool De Kempel
  Medegenomineerden waren: Marnix Academie en Hogeschool Leiden   
 • Overheid/non-profit/zorg: MEE Rotterdam
  Medegenomineerden waren: Partou en Columbus Junior / 4 Kids             
 • Dienstverlening: 1nergiek
  Medegenomineerden waren: Countus en DRV Accountants & Adviseurs
 • Transport en logistiek: Ewals Cargo Care B.V.
  Medegenomineerden waren: Vos Logistics en Thermotraffic
 • Hoogste eNPS: Hogeschool De Kempel
  Medegenomineerden waren: Nijhuis Bouw en De Groot & Slot
 • Succesvolle continue medewerkerfeedback: De Jong & Laan
  Medegenomineerden waren: VECOZO en Ruitenburg

Complimenten aan alle winnaars en medegenomineerden

De Beleving Awards is door de jaren heen uitgegroeid tot hét klant- en inspiratie-event. Meer dan 250 organisaties zijn de afgelopen jaren genomineerd en meer dan 75 winnaars stonden er al op het podium. Het Beleving Awards-event is meer dan het prijzen van de winnaars. Vandaag was er ook ruimte voor verdieping, verbinding en interactie. Keynote-speakers als managementtrainer Tjeerd den Boer bij driesterrenrestaurant De Librije en bestsellerauteur Niek van den Adel vertelden over respectievelijk het benutten van toptalent en het tonen van veerkracht. Ook waren er zogenoemde interactieve breakout-sessies waarin Koninklijke Horeca Nederland, PreZero en VECOZO hun verhaal wereldkundig maakten. Dit alles onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Thomas van Zijl van BNR. “Het was absoluut een geslaagd event. Mooi dat we weer met z’n allen bij elkaar konden komen. Vorig jaar was dat helaas niet mogelijk door corona. En complimenten uiteraard aan alle winnaars en medegenomineerden. Zij hebben getoond dat continue aandacht voor de mens op de werkvloer in wat voor omstandigheden dan ook essentieel is om het beste uit medewerkers en klanten te halen”, aldus Arjen Maliepaard, Managing Director bij Integron.

“Het was absoluut een geslaagd event. Mooi dat we weer met z’n allen bij elkaar konden komen. Vorig jaar was dat helaas niet mogelijk door corona. En complimenten uiteraard aan alle winnaars en medegenomineerden. Zij hebben getoond dat continue aandacht voor de mens op de werkvloer in wat voor omstandigheden dan ook essentieel is om het beste uit medewerkers en klanten te halen”

Gerelateerde berichten

“Maak je dromen waar, omarm je klanten en medewerkers!”

Beleving Awards 2024: van verlangen naar verandering. 20% verloop en ruim een derde van de medewerkers die op zoek wil gaan naar een andere baan. Aan de andere kant 27% van de klanten die elders klant willen zijn. Organisaties hebben te maken met grote uitdagingen om personeel én klanten te behouden. Om het anders en beter te doen, is verandering nodig. Maar dan moet je de organisatie wel meekrijgen. Hoe? Dat was precies wat centraal stond tijdens onze 14e editie van de Beleving Awards: van verlangen naar verandering. De prachtige evenementenlocatie Lommerijk in onze thuishaven Rotterdam vormde daartoe de ideale, inspirerende setting.

Beleving Awards 2024 uitgereikt aan meest klant- en medewerkergerichte organisaties van Nederland

Twaalf organisaties ontvingen gisteren de Beleving Award 2024. Zij presteerden het afgelopen jaar het best op het gebied van klant- en medewerkerbeleving. Op evenementenlocatie Lommerijk in Rotterdam reikte onderzoeks- en adviesbureau Integron de Awards voor de veertiende keer uit. De winnaars, waaronder BauWatch, Patiënten Federatie, LTO Noord en Hollister B.V., namen hun welverdiende prijzen enthousiast in ontvangst.

Deel dit bericht: