Bedankt voor je aanvraag!

Je ontvangt binnen enkele minuten een email met de download-link.

Vragen over medewerkeronderzoek en advies?

Neem gerust contact op of bekijk onze oplossingen. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte over nieuwe downloads en nieuws.

Ik help je graag verder

Consultant - Guido van Buul
Guido van Buul

Consultant

Wil je in de tussentijd meer lezen over medewerkersonderzoek?

  • 12 juni 2024Kennis & Nieuws, Klantbeleving, Werkbeleving11,5 min

    Beleving Awards 2024: van verlangen naar verandering. 20% verloop en ruim een derde van de medewerkers die op zoek wil gaan naar een andere baan. Aan de andere kant 27% van de klanten die elders klant willen zijn. Organisaties hebben te maken met grote uitdagingen om personeel én klanten te behouden. Om het anders en beter te doen, is verandering nodig. Maar dan moet je de organisatie wel meekrijgen. Hoe? Dat was precies wat centraal stond tijdens onze 14e editie van de Beleving Awards: van verlangen naar verandering. De prachtige evenementenlocatie Lommerijk in onze thuishaven Rotterdam vormde daartoe de ideale, inspirerende setting.

  • 28 mei 2024Klantcases, Medewerkersonderzoek4,5 min

    “Onze medewerkers zijn het allerbelangrijkst. Hun welbevinden en welzijn doen ertoe. Want hoe kun je optimaal voor cliënten zorgen als je zelf niet lekker in je vel zit? Om daar achter te komen was voor ons een mooi uitgangspunt om najaar 2023 een veerkrachtonderzoek te laten uitvoeren door Integron”, zegt Lydia Alblas, adviseur Kwaliteit, Leren en Ontwikkelen bij De Piergroep holding waar zorg- en welzijnsorganisatie MEE Rotterdam Rijnmond onder valt. “We zijn blij met de overwegend positieve resultaten”, vult haar collega Marlies Stoltenkamp, HR-adviseur bij De Piergroep aan.

  • Wie veilig en gezond werken zegt, zegt Aboma. Het bedrijf is al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid in de bouw- en verticaal transportbranche. Het verzorgt onder andere adviesdiensten, keuringen, inspecties en certificeringen. Belangrijk werk dat vraagt om goed gekwalificeerde en gedreven medewerkers. Vandaar dat Aboma graag wil weten hoe de medewerkers het bedrijf beleven, wat goed gaat en wat er beter kan. Niet even tussendoor, maar structureel. In 2019 werd de basis hiervoor gelegd met een medewerkertevredenheidsonderzoek. En in 2023 heeft het bedrijf een driejarenprogramma afgesloten met Integron. “Duidelijk is dat we de samenwerking willen intensiveren en verdere stappen willen zetten op het gebied van employee én customer experience”, zegt Mariska Karcher, HR Consultant, bij Aboma.