• Wij halen het beste uit jouw klanten en medewerkers

  • Wij stemmen alles op maat af met de klant

  • Jouw resultaat staat voor ons op 1

Personeelsbehoud

Personeelsbehoud: hoe behoud je het talent binnen je organisatie en houd je je werknemers tevreden? Het kan een ware uitdaging zijn goed presterend personeel te overtuigen om zich voor jouw organisatie te blijven inzetten. Er zijn verschillende strategieën die je als bedrijf kunt toepassen met personeelsbehoud als doel. Integron is hét deskundige onderzoeksbureau in Rotterdam dat je graag informeert over deze strategieën en de uitvoering hiervan. Ontdek meer over onze dienstverlening.

Hoe stimuleer je personeelsbehoud?

Wil je een focus leggen op personeelsbehoud? Dan is het belangrijk in kaart te brengen wat je hier als werkgever voor over hebt. Ben je bereid jouw personeel diverse voordelen aan te bieden? Denk hierbij aan flexibele werktijden, het invoeren van kostenvoordelen en belonings- en erkenningsregelingen. Kan het onboarding proces verbeterd worden? Of kunnen er andere elementen binnen de organisatie naar een hoger niveau worden getild? Door een duurzaam inzetbaarheidsbeleid te voeren en een focus te leggen op het welzijn van je medewerkers, stimuleer je personeelsbehoud én verhoog je de eNPS score.

Ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen

Integron heeft ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied en helpt ook jouw organisatie de gewenste doelstellingen te bereiken. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van personeelsbehoud? En wil je meer weten over employee journey mapping? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0104115966 of een e-mail te sturen naar info@integron.nl. Het is ook mogelijk om online een demo aan te vragen.

medewerker feedbackprogramma

Medewerkerfeedback
programma

Vaker informatie over relevante onderwerpen en thema’s voor groepen medewerkers.

lees meer

Continu medewerker feedback

Continu Medewerkerfeedback

Continu inzicht en verbeteren (wekelijks / maandelijks) onderzoek naar de eNPS binnen jouw organisatie.

lees meer

Are we on Track

Employee journey onderzoek

Doorlopend weten hoe de medewerker onderdelen van de journey ervaren.

lees meer

Medewerkertevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheids-
onderzoek (MTO)

Eens per (twee) jaar een breed onderzoek naar alle facetten in en rondom het werk.

lees meer