• Wij halen het beste uit jouw klanten en medewerkers

  • Wij stemmen alles op maat af met de klant

  • Jouw resultaat staat voor ons op 1

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid is onmisbaar in een succesvolle organisatie. Een bedrijf dat dit beleid voert, heeft oog voor het welzijn van de medewerkers en focust zich op het creëren van een prettig en gezond leefklimaat waarin het personeel zich veilig, gehoord en gewaardeerd voelt. Wil je graag de tevredenheid en betrokkenheid van jouw medewerkers verhogen? Met gericht medewerkersonderzoek en advies helpt Integron uit Rotterdam je met stuurinformatie om deze doelstelling te bereiken.

Een duurzaam inzetbaarheidsbeleid is onmisbaar binnen de organisatie

Het doel van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid is het ‘creëren’ van bevlogen medewerkers die optimaal bijdragen aan een florerende organisatie. Wanneer je je focust op de vitaliteit van je personeel, heeft dit een zeer positief effect op jouw bedrijf. Een werknemer die gezond is en een hart voor de zaak heeft, zal namelijk harder werken en productiever zijn dan een medewerker die zich ondergewaardeerd voelt en een negatief beeld heeft van de organisatie. Vraag je als werkgever bijvoorbeeld eens af: Hoe zit het met de werkdruk? Is er een gezonde balans tussen het werk- en privéleven? En hoeverre wordt zelfontwikkeling gestimuleerd?

Ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie

Wil je ook echt werken aan een goed duurzaam inzetbaarheidsbeleid? Start dan met het verzamelen van feedback van je medewerkers en zet de eerste stap naar verbetering van het leiderschap. Als gerenommeerd onderzoeksbureau zijn we je graag van dienst. Neem contact met ons op via 0104115966 of info@integron.nl. Of download onze brochure medewerkersfeedback verzamelen.

medewerker feedbackprogramma

Medewerkerfeedback
programma

Vaker informatie over relevante onderwerpen en thema’s voor groepen medewerkers.

lees meer

Continu medewerker feedback

Continu Medewerkerfeedback

Continu inzicht en verbeteren (wekelijks / maandelijks) onderzoek naar de eNPS binnen jouw organisatie.

lees meer

Are we on Track

Employee journey onderzoek

Doorlopend weten hoe de medewerker onderdelen van de journey ervaren.

lees meer

Medewerkertevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheids-
onderzoek (MTO)

Eens per (twee) jaar een breed onderzoek naar alle facetten in en rondom het werk.

lees meer