Medewerkerstevredenheidsonderzoek2018-07-12T12:55:20+00:00

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Onderzoek naar de tevredenheid van uw medewerkers doen? Met het medewerkerstevredenheidsonderzoek helpt Integron u met inzichten waarmee u uw medewerkers kunt activeren en de productiviteit te verhogen.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek van Integron?

Integron onderscheidt zich door het volledige traject al in te richten naar de uiteindelijke bruikbaarheid van de resultaten. Dit kan betekenen dat het onderzoek bijvoorbeeld gecombineerd wordt met de WAI, RIE, PMO of een werkdruk onderzoek. Maar vooral dat u van ons niet alleen cijfers en tabellen terug krijgt, juist het verhaal achter de cijfers is belangrijk.

Door het gebruik van belang in de vragenlijst is het mogelijk om op alle niveaus in uw organisatie prioriteiten te stellen. Het onderzoek zal resulteren in bruikbare onderzoeksresultaten, concrete verbeteracties en oplossingen om te komen tot verbetermanagement. Dit stelt uw organisatie in staat om de betrokkenheid en loyaliteit van medewerkers doelgericht op een hoger niveau te brengen.

Ons doel is dat u daadwerkelijk handvaten krijgt om samen met uw medewerkers de organisatie te gaan verbeteren. De medewerkers van Integron gaan een stapje verder om u te helpen uw doel te bereiken. Uiteraard garandeert Integron 100% anonimiteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Integron Directeur Egbert Engelfriet in gesprek bij BNR over het belang van Medewerkersonderzoek
(bron: BNR nieuwsradio)

“Integron heeft ons onder redelijke tijdsdruk kunnen helpen met het uitvoeren van een gedegen medewerkersonderzoek. Hierbij was het voor ons belangrijk dat bepaalde deadlines gehaald werden en er tussentijds terugkoppeling werd gegeven over deelresultaten.”

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Gratis rapport:
Medewerkerbeleving in Nederland 2018

Download nu het nieuwe rapport over de werkbeleving in Nederland anno 2018 gratis.