Klantonderzoek: ga voor gelukkige klanten

Wil je écht impact maken en gaan voor enthousiastere klanten? Dan zijn wij de specialist voor jou. Met ons klantonderzoek:

  • Creëer je ambassadeurs
  • Heb je minder verlatende klanten
  • Bespaar je op marketingkosten
  • Behaal je meer winst. Benieuwd hoeveel?

Dé specialist in het uitvoeren van klantonderzoek

Integron is een gerenommeerde specialist in het uitvoeren van klantonderzoek. Ga je met ons in zee? Dan staan jouw strategie, klantomgeving, ambities en doelen centraal in het onderzoek. Als specialist op het gebied van klantonderzoek, adviseren we je over de juiste methodiek, middelen en frequentie. Met het verkregen inzicht via infographics, (deel)rapporten, scorekaarten en een online intelligence dashboard, helpen we je het beste uit je klanten te halen.

Jaarlijks klantonderzoek

Jaarlijks
klantonderzoek (KTO)

Inzicht in wat jouw klanten van je dienstverlening denken

lees meer

NPS onderzoek

Periodiek
NPS onderzoek

Hoe loyaal zijn jouw klanten en waarom?

lees meer

Continu klantfeedback

Continu
klantfeedback

Echt acteren op de momenten van de waarheid

lees meer

Strategische interviews

Strategische interviews

Geef je klant écht
een stem

lees meer

Klantpanels

Klantpanels

Direct in contact met je klant in groepsverband

lees meer

De perfecte oplossing voor jouw uitdaging

  • Is het de eerste keer dat je een klantonderzoek wilt uitvoeren met de hulp van een specialist? Is het al meerdere jaren geleden dat er onderzoek gedaan is? Of wil je verdiepend inzicht verkrijgen in de gehele organisatie? Ga dan met een jaarlijks klantonderzoek (KTO) aan de slag.

  • Wil je meer diepgang in de resultaten? Of wil je meer grip op je top 20 klanten? Overweeg dan een strategisch interviewtraject of een klantpanel.

  • Wil je vaker feedback van je klanten ophalen? Of wil je de mate van aanbevelen (NPS) continu inzichtelijk hebben en ben je benieuwd wat een promoter, passive en detractor kenmerkt? Bekijk dan periodiek/continu NPS onderzoek.

  • Heb je behoefte aan meer inzicht en grip op de momenten van de waarheid (touchpoints) binnen de customer journey? Hoe staat het met onboarden van klanten, contact met customer service, onze projecten, salesgesprekken, klachten, et cetera? Lees dan meer over continu klantfeedback.

Ontdek onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

Wil je een uitgebreid klantonderzoek opzetten en uitvoeren met ondersteuning van een ervaren specialist? Integron levert dienstverlening van de beste kwaliteit. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0104115966 of een e-mail te sturen naar info@integron.nl. Je kunt ook online een demo aanvragen.

Deze organisaties halen
al het beste uit hun klanten

“Het klantonderzoek heeft ons allereerst inzicht geboden in onze klanten en de thema’s die onze klanten belangrijk vonden. Middels een sessie die Integron heeft gegeven, zijn er kleine teams geformeerd, die met de thema’s aan de slag gingen. De grote uitdaging voor ons is nu om met de resultaten daadwerkelijk aan de slag te gaan.”

“Omdat naast tevredenheid ook gevraagd is naar het belang wat aan bepaalde zaken wordt gehecht, kunnen wij aan de hand van een prioriteitenmatrix in het resultatendashboard eenvoudig zien wat het verbeterpotentieel per punt is en elk punt de juiste prioriteit geven.”

Ferrij Suijkerland, DHL Freight

“Wij kijken met tevredenheid terug op de samenwerking met Integron tot nu toe. De opgehaalde inzichten zijn voor alle divisies waardevol gebleken en de uitdagingen bij het informeren en activeren zijn overwonnen. Ik kijk ernaar uit om begin 2019 de draad weer op te pakken en te starten met de voorbereidingen op het tweede traject.”

Miranda Nieuwpoort, Facilicom

“Integron heeft veel klanten in onze branche waarmee zij al lange tijd samenwerkt. Dat wij gelijk met ons eerste onderzoek in onze sector de beste van 2017 waren, voelt als een prachtige bekroning op wat wij als organisatie met zijn allen klaarspelen.”

Ernest de Weert, Sims Recycling Solutions

“Integron heeft ons continu geprikkeld om voor het maximale te gaan en zaken in een keer goed aan te pakken. Integron kijkt niet alleen naar het doel, maar ook naar de reis. En dat vinden we belangrijk. We weten nu dat de kracht van de oplossing schuilt in samenwerking en optimale ondersteuning.”

Luuk van Eijken, Coloplast

Wil je ook loyale en terugkerende klanten?

Ontdek onze onderzoeks- en adviesoplossingen voor Customer Experience Feedback.

Ontdek ook onze andere oplossingen

Stakeholdersonderzoek
Stakeholders-
onderzoek
Imago onderzoek
Imago
onderzoek
Uitstroom onderzoek
Projectevaluatie
monitor
Ledenonderzoek
Ledenonderzoek
Bewonersonderzoek afvalinzameling
Bewoners-
onderzoek

afvalinzameling

Deel dit artikel!

Ook het beste uit jouw klanten halen?

Vraag een offerte of informatie aan via onderstaand formulier.

Hidden
Hidden
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Privacy en cookie statement

Ik help je graag verder

Contact-Marit

Marit Luijten

Consultant