• Wij halen het beste uit jouw klanten en medewerkers

  • Wij stemmen alles op maat af met de klant

  • Jouw resultaat staat voor ons op 1

Hybride werken en het beleid

Voor het invoeren van hybride werken is een goed doordacht beleid nodig. Hybride werken betekent een combinatie van fysieke ontmoetingsruimten en thuiskantoren. Wanneer je jouw organisatie naar een hoger niveau wilt tillen, de interne en externe dynamiek wilt verbeteren en klanten en medewerkers wilt binden aan je bedrijf door deze hybride werkvorm, helpen we je bij Integron graag verder.

Wat is hybride werken en hoe voer je het beleid in?

Hybride werken wordt hedendaags gezien als het nieuwe normaal; het gedeeltelijk thuis en op kantoor werken. In een hybride organisatie gelden geen vaste werktijden voor iedereen zoals op een traditioneel kantoor en staat thuiswerken op gelijke voet met werken op kantoor: iedereen die wil, mag de helft van de tijd thuis werken, ook als alles weer normaal wordt. Voor het invoeren van dit beleid rondom hybride werken binnen jouw organisatie, zijn goede communicatie en betrokken medewerkers essentieel. Wanneer u een betere werksfeer wilt creëren en productievere medewerkers wilt hebben, schakelt u onze hulp in. Wij helpen met het opzetten van een medewerkersonderzoek om zo essentiële informatie te achterhalen.

Neem contact op met onze professionals

Hybride werken revolutioneert onze werkomgeving, maar vraagt wel om een duidelijk beleid voor je medewerkers. Ook de onboarding van nieuwe medewerkers zal dan aangepast moeten worden. Wil je graag hulp van een specialist? Integron, gevestigd in Rotterdam, staat graag voor je klaar en ontzorgt je waar mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij ons kunnen inzetten voor jouw organisatie. Bel naar 0104115966 of stuur een e-mail naar info@integron.nl. Je kunt ook online een demo aanvragen.

medewerker feedbackprogramma

Medewerkerfeedback
programma

Vaker informatie over relevante onderwerpen en thema’s voor groepen medewerkers.

lees meer

Continu medewerker feedback

Continu Medewerkerfeedback

Continu inzicht en verbeteren (wekelijks / maandelijks) onderzoek naar de eNPS binnen jouw organisatie.

lees meer

Are we on Track

Employee journey onderzoek

Doorlopend weten hoe de medewerker onderdelen van de journey ervaren.

lees meer

Medewerkertevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheids-
onderzoek (MTO)

Eens per (twee) jaar een breed onderzoek naar alle facetten in en rondom het werk.

lees meer