Gezamenlijk de klantenreis in kaart brengen

Door de klantreis (of customer journey) in kaart te brengen, krijg je een overzicht van alle contactpunten die een consument heeft met jouw product, merk of dienst. Of je nu de klantervaring naar een volgend niveau wilt brengen of de resultaten uit eerdere klanttevredenheidsonderzoeken beter wilt leren begrijpen: Integron helpt je een duidelijk overzicht te creëren.

Jaarlijks Klantonderzoek - Breng de relatie met jouw klanten in beeld

Waarom Customer Journey Mapping?

Draagvlak en bewustwording creëren

Door samen in de schoenen van de medewerker te staan creëren we draagvlak en bewustwording.

Out of the box denken

Innovatie teweegbrengen door out of the box en los van alledaagse processen te denken.

Acteren op momenten van de waarheid

Optimaliseren en waarde toevoegen door te acteren op momenten van de waarheid

Onze werkwijze

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Focus bepalen

In een opstartsessie bepalen we de focus van het in kaart brengen van de klantreis, oftewel de customer journey. Wat zijn de doelen en behoeftes? Voor welke klanten wil je de klantreis mappen? En welke stakeholders en teams moeten hierbij worden betrokken?

Mappen

Met het team verplaatsen we ons in de klant en brengen we de customer journey in kaart. We stellen de volgende vragen: Welke fases zijn er? Wat is het gedrag? Welke vragen en behoeftes heeft de klant?

Inventariseren

Na het in kaart brengen van de klantreis, maken we inzichtelijk waar de pijnpunten en momenten van de waarheid liggen. We inventariseren de kansen en werken samen toe naar oplossingen.

Dialoog

Door klanten te betrekken, diepen we de klantreis verder uit en vullen we de gaten in onze kennis op. Zo creëren we een volledig beeld en kunnen we echt het verschil gaan maken.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Aan de slag met Customer Journey Mapping?

Wil je graag de klantreis duidelijk in kaart brengen en zo inzicht krijgen in de customer journey van al jouw klanten? Integron helpt je graag verder en verleent dienstverlening van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op.