• Wij halen het beste uit jouw klanten en medewerkers

  • Wij stemmen alles op maat af met de klant

  • Jouw resultaat staat voor ons op 1

Werkbelevingsonderzoek

Middels een werkbelevingsonderzoek kom je erachter hoe jouw werknemers hun werkzaamheden ervaren en op welke wijze ze zich tot de organisatie verhouden. Wil je graag inzicht krijgen in de beleving, de verwachtingen en behoeften van jouw personeel? Integron is hét onderzoeksbureau in Rotterdam dat je helpt bij het onderzoeken van de werkbeleving, het werkvermogen en het werkplezier van jouw werknemers. Ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Bevlogen medewerkers creëren middels een werkbelevingsonderzoek

Wat is het doel van het werkbelevingsonderzoek dat je wilt uitvoeren? Het is belangrijk om allereerst de aanwezige doelstellingen en de verwachtingen duidelijk in kaart te brengen. Wil je het geluk van je personeel verhogen, met als doel betere prestaties te leveren? Dan is het belangrijk om te weten op welke gebieden je veranderingen dient door te voeren, zodat je deze missie kunt bewerkstelligen. Wat zijn de stappen die je moet ondernemen om de medewerkerstevredenheid te verhogen en personeelsbehoud te stimuleren? Deze stappen breng je middels een werkbelevingsonderzoek in kaart.

Profiteer van onze expertise en jarenlange ervaring

Integron ondersteunt je graag in het opzetten en uitvoeren van een uitgebreid werkbelevingsonderzoek, zodat jij het beste uit jouw werknemers én jouw organisatie haalt. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0104115966 of een e-mail te sturen naar info@integron.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt ook direct een demo aanvragen.

medewerker feedbackprogramma

Medewerkerfeedback
programma

Vaker informatie over relevante onderwerpen en thema’s voor groepen medewerkers.

lees meer

Continu medewerker feedback

Continu Medewerkerfeedback

Continu inzicht en verbeteren (wekelijks / maandelijks) onderzoek naar de eNPS binnen jouw organisatie.

lees meer

Are we on Track

Employee journey onderzoek

Doorlopend weten hoe de medewerker onderdelen van de journey ervaren.

lees meer

Medewerkertevredenheidsonderzoek

Medewerkerstevredenheids-
onderzoek (MTO)

Eens per (twee) jaar een breed onderzoek naar alle facetten in en rondom het werk.

lees meer