Partners

We trekken alles uit de kast om organisaties écht verder te helpen met een top customer en employee experience. Omdat soms specifieke expertise vereist is in onderdelen van een klant en/of medewerker feedbackprogramma werken we daarom onder meer samen met onderstaande deskundige partners. 

Integron_0005_M22_Mirela_012

Mirela Kahrimanovic

Mirela heeft jarenlang ervaring met onderzoek opgedaan naar het gedrag, de wensen en behoeftes van klanten als Research Consultant bij Integron en is nu Customer Experience Manager bij Gemeente Rotterdam. Ze is nog altijd verbonden met Integron en helpt opdrachtgevers vanuit onderzoeksinzichten een stap vooruit te maken met het begrijpen en optimaliseren van de customer journey en klantbeleving.

Fiorella Moretto

Fiorella heeft een MSc in Regional Studies of Latin America. Ze houdt zich bezig met interculturele communicatie, talent scouten en tolken. Daarnaast ondersteunt ze Integron met regelmaat bij meertalige onderzoeksprojecten en workshops.

https://nl.fiorellamoretto.com

Feike Cats

Als inspirator en motivator helpt verleuker en klanthousiasme expert Feike Cats om organisaties klantgerichter te maken. Samen met Feike brengt Integron de ‘hoe klanthousiast is Nederland’ whitepaper uit.

Integron is ook te vinden op:

Kunnen wij elkaar versterken?

Heb je een concreet voorstel en wil je eens om de tafel? Neem contact op via info@integron.nl.