Integron stijgt twee plaatsen in top 20 onderzoeksbureaus

Marketing Tribune heeft voor de achtste keer op rij de MOA top 50 grootste marktonderzoeksbureaus’s (op basis van aantal fte’s) gepresenteerd. We zijn trots dat we kunnen melden dat Integron van plaats 19 naar 17 is gestegen.

Groei in de onderzoeksector

Meer dan de helft van de onderzoeksbureau’s verwacht te groeien met minimaal 8% in 2016. Voor Integron is dit niet anders. 2016 staat in het teken van ontwikkeling en groei. Dit zal voor bekenden van Integron tegen het eind van Q1 al in grote mate zichtbaar zijn.

Voor meer informatie leest u het artikel op MOAweb: ‘Marktonderzoek verwacht groei in 2016’.

Benieuwd wat Integron voor jouw organisatie kan betekenen?

Bekijk onze oplossingen voor klantonderzoek of medewerkersonderzoek. Direct contact? Bel naar 0104115966 of mail naar info@integron.nl.

Gerelateerde berichten

Communicatiekloof in de afvalbranche bedreigt tevredenheid van klanten, medewerkers en bewoners

De behoefte aan duidelijke communicatie, het waarborgen van welzijn en ontwikkeling van medewerkers, en het voldoen aan de hoge verwachtingen van bewoners en klanten zet de afvalbranche op scherp. Dit blijkt uit het recent uitgebrachte benchmarkrapport van Integron. De uitkomsten zijn gebaseerd op medewerkers-, klant- en bewonersonderzoeken die het onderzoeks-en adviesbureau Integron heeft uitgevoerd voor tientallen afvaldienstverleners.

2018-12-28T09:14:59+01:00Tags: , |