Integron stijgt twee plaatsen in top 20 onderzoeksbureaus

Marketing Tribune heeft voor de achtste keer op rij de MOA top 50 grootste marktonderzoeksbureaus’s (op basis van aantal fte’s) gepresenteerd. We zijn trots dat we kunnen melden dat Integron van plaats 19 naar 17 is gestegen.

Groei in de onderzoeksector

Meer dan de helft van de onderzoeksbureau’s verwacht te groeien met minimaal 8% in 2016. Voor Integron is dit niet anders. 2016 staat in het teken van ontwikkeling en groei. Dit zal voor bekenden van Integron tegen het eind van Q1 al in grote mate zichtbaar zijn.

Voor meer informatie leest u het artikel op MOAweb: ‘Marktonderzoek verwacht groei in 2016’.

Benieuwd wat Integron voor jouw organisatie kan betekenen?

Bekijk onze oplossingen voor klantonderzoek of medewerkersonderzoek. Direct contact? Bel naar 0104115966 of mail naar info@integron.nl.

Gerelateerde berichten

Is een negatieve NPS zo erg als het lijkt?

Wie beveelt jouw bedrijf of organisatie aan bij anderen? Met de wereldwijd veel gebruikte methodiek NPS (Net Promoter Score) kun je dat in kaart brengen. De NPS kun je op verschillende manieren meten; onder meer via de relationele of de transactionele manier. Wanneer zet je nu welke meetmethode in? We geven de verschillen en de voor- en nadelen.

Veerkracht Nederlandse beroepsbevolking niet slecht, maar kan zeker beter

De gemiddelde veerkrachtscore van werkend Nederland is een 7,4. Geen slecht cijfer, maar nog wel verwijderd van een minimale gewenste score van 7,8. Het laat zien dat Nederlandse medewerkers over het algemeen beschikken over een redelijke veerkracht. Ofwel: ze hebben het vermogen zich aan te passen aan nieuwe situaties en kunnen weer terugbuigen na een tegenslag. Zo blijkt uit recent onderzoek van Team Heartbeats en Integron onder 5.100 werkende Nederlanders in verschillende branches.

2018-12-28T09:14:59+01:00Tags: , |