Egbert Engelfriet, directeur Integron en verantwoordelijk voor technologie & innovatie: “Uiteraard is het concept e-learning niet nieuw, maar wij zijn wel het eerste onderzoeksbureau dat dit aanbiedt. Vaak is het te kostbaar om alle medewerkers in (fysieke) sessies te trainen. Ook zien we dat het opvolgen van feedback echt een vak apart is. Bedrijven willen het liefst specialisten in dienst, die het als natuurlijk onderdeel zien van hun werk om met feedback aan de slag te gaan.”

Daarom ontwikkelden wij e-learnings die het mogelijk maken specialist te worden in de opvolging van klant- en medewerkerfeedback. “De eerste e-learning, de opvolging van klantfeedback, staat live, maar in de loop van dit jaar zal de opvolging van medewerkerfeedback volgen”, aldus Engelfriet.

Meer e-learnings in ontwikkeling met partners

We verwachten op termijn meer trainingen toe te voegen over diverse thema’s. “Wij zijn hierover ook in gesprek met verschillende kennisinstituten en onderwijsinstellingen om dit verder vorm te geven.” Ons doel is het beste uit klanten en medewerkers te halen. Wij denken dat we met het trainen en opleiden van medewerkers via deze e-learnings hier een belangrijke bijdrage in te leveren.

  • Beginnen-met-klantfeedback-integron-e-learning
  • afronden-e-learning-integron
  • Certificaat-e-learning-integron

Tools voor de medewerkers om zelf met feedback aan de slag te gaan

Markus Huibrechtse, Sr Research Consultant bij Integron, is vanaf de opstart betrokken bij de ontwikkeling van de e-learning: “Veel organisaties zetten feedback programma’s in, om de dienstverlening te verbeteren. Echter zien we vaak in de praktijk dat ze onvoldoende in staat zijn om medewerkers te betrekken in de opvolging van de resultaten. Het initiële idee achter het platform is dan ook om organisaties te helpen medewerkers de tools en kennis te geven om met individuele feedback aan de slag te kunnen.”

Egbert Engelfriet
Egbert EngelfrietManaging Director
Deel dit bericht: