Webinar: van traditioneel MTO naar medewerker feedback programma

Terugkijken: Organisaties willen zich focussen op de toekomst; hoe kun jij door middel van vaker en frequentere feedback van je medewerkers sneller inspelen op veranderingen? Robert Mentink, Sr Consultant en Elise Kamhoot, Research Consultant bij Integron gaven hier een inspirerende webinar over.

Ben jij bezig met medewerkerbeleving, benieuwd naar nieuwe manieren van feedback ophalen vanuit programma’s en employee journey of nieuwsgierig naar de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van medewerkerfeedback? Kijk dan dit webinar terug.

Gratis rapport:

Employee Experience in Nederland 2022

Download nu het nieuwe benchmarkrapport over de employee experience in Nederland 2022 gratis.

Download rapport
rapport-EX-in-Nederland-2022

Bekijk ook…

Webinar: Klanthousiasme in Nederland 2022

Meld je aan voor de lancering van het whitepaper over de klantgerichtheid van Nederland 2022. Consultant Benjamin de Mooij en spreker en auteur Feike Cats geven je op 15 september de ins en outs in dit interactieve webinar over klanthousiasme.

Webinar: Klantbeleving in B2B Nederland 2022 – lancering

Meld je gratis aan voor de lancering van het nieuwe benchmarkrapport over de klantbeleving in B2B Nederland 2022. Consultants Benjamin de Mooij en Kay Sijbrandij geven je op 21 april de ins en outs in dit interactieve webinar over de NPS en Customer Journey in Nederland.