Webinar:
Impact corona op de Employee Experience in Nederland

En hoe McDonald’s een hoge medewerkerbeleving borgt met behulp van EX-feedback

Tijdens dit webinar worden de uitkomsten van het recent gepubliceerde jaarlijkse benchmarkrapport over de Employee Experience van werkend Nederland besproken door Integron consultants Robert Mentink en Elise Kamhoot. De impact van de corona crisis staat hierin centraal.

Daarnaast vertelt Fleur Boot, Manager People bij McDonald’s over hoe McDonald’s in tijden van Corona de employee experience op pijl houdt en hoe hun medewerkersonderzoek daaraan bijdraagt.

Kijk hieronder het webinar terug:

Tijdens dit webinar worden de resultaten op een interactieve gedeeld van de landelijke benchmark. Het gaat onder meer over de definitie van employee experience. Daarmaast wordt er gekeken naar hoe de EX zicht ontwikkeld heeft in de tijd, de verschillen tussen werken op kantoor of thuis, tussen branches en generaties. Ook wordt je geïnspireerd door McDonald’s in hoe zij omgaan met de pandemie en hoe ze de medewerkersbeleving op pijl houden. We sluiten af met tips & tricks om de EX te vergroten.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy & Cookiebeleid.
Ik Accepteer

Wil je ook bevlogen en productievere medewerkers?

Ontdek onze onderzoeks- en adviesoplossingen voor Employee Experience Feedback.