RAPPORT:

Werkbeleving in Nederland 2017

We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Integron kan je benaderen om je interesse in onze documentatie, producten en diensten verder te verkennen.

Werkbeleving en loyaliteit van werkend Nederland 2017

Hoe beleeft werkend Nederland zijn organisatie- en werkomgeving? Wat maakt dat een werkgever het beste uit de medewerker weet te halen?
In welke mate wordt het potentieel van medewerkers optimaal benut? Dit brengen we voor het negende jaar voor u in kaart. De belangrijkste en meest opvallende resultaten vindt u in dit rapport: Werkbeleving in Nederland 2017.

LOYALITEIT

Slechts negentien procent van de mede­werkers beveelt de organisatie sterk aan. Maar liefst 33 procent beveelt de werkgever nauwelijks tot niet aan. Loyaliteit is dus een grote uitdaging.

BASIS OP ORDE

De gemiddelde organisatie scoort op tevreden­heid een 6,7. Het in­spelen op basisverwachtingen is daarbij een belangrijk vertrekpunt.

TOPPERFORMERS

Het Topperformer zijn, levert organisaties veel op. De resultaten in dit rapport tonen onder meer aan dat verwachtingen verschuiven en de medewerkertevredenheid toeneemt als de basis op orde is en er een club van samenwerkers ontstaat.

SNEAK PREVIEW

previous arrow
next arrow
Slider
Vraag nu aan!
2018-05-22T10:14:58+00:00