We helpen je graag verder. Bel ons op via: 010 411 59 66

Schrijf je in voor het wellbeing-onderzoek voor jouw hogeschool.

Online onderwijs en samenwerken behoort inmiddels al ruim een jaar tot de realiteit. Dit heeft impact op het welzijn van zowel medewerkers als ook studenten. Daarnaast heeft de veranderende vraag en noodzaak naar online onderwijs, invloed op hoe de verhouding tussen online en fysiek onderwijs er in de toekomst uitziet.

Wellbeing-studenten-docenten-onderzoek

Benut de feedback van studenten en medewerkers

Volgends de Vereniging Hogescholen is de terugkeer naar veilig en fysiek onderwijs per 1 september 2021 een gewenst uitgangspunt. Is er binnen jouw onderwijsinstelling al beleid gemaakt over hoe hiermee wordt omgegaan in het komende studiejaar en verdere toekomst? Hoe ervaren je medewerkers en studenten online lesgeven en samenwerking op dit moment? Grijp deze kans en loop niet achter de feiten aan. Gebruik de feedback die je krijgt van je medewerkers en studenten om je beleid zo goed mogelijk vorm te geven. Het gaat immers om de wellbeing van je medewerkers en studenten.

Integron_medewerker-feedback

Vorm je beleid voor het komende schooljaar met het wellbeing-onderzoek

Om hogescholen te ondersteunen in het formuleren van het beleid richting het nieuwe schooljaar en verdere toekomst, bieden wij een beknopt (max 25 vragen) thematisch onderzoek aan voor zowel studenten als medewerkers waarmee je inzicht krijgt in:

  • De wellbeing; hoe is het met de studenten en medewerkers?​ 

  • Hoe goed de hogeschool online georganiseerd is op dit moment.

  • De beleving en verwachting over de communicatie rondom corona​.

  • Wat je moet schrappen en wat je vooral moet behouden in het online onderwijs. Voorkom onnodige werkdruk en los negatieve aspecten op.

  • De gewenste frequentie en verhoudingen tussen fysiek en online onderwijs wanneer fysiek onderwijs weer meer mogelijk is, inclusief welke inhoud van de lessen het beste past per vorm. 

Inschrijven kan tot 01 mei.

Vervolgens nemen wij contact met je op om het onderzoek en budget en de mogelijkheden verder te bespreken. Gaan we voor je aan de slag? Dan plannen we in week 19 of 20 een projectopzet en starten we vanaf 25 mei​ met de onderzoeken:

Ja ik wil graag de wellbeing van mijn studenten en docenten verbeteren.

Schrijf je hieronder vrijblijvend in en we nemen z.s.m. contact met je op.