“Terugkijkend op het verloop hiervan zijn we als instituut zeer tevreden. Dit wordt o.a. bepaald door de goede procesplanning en de ondersteuning bij de daadwerkelijke uitvoering, de mogelijkheid om binnen de standaardisering van vragenlijsten (in verband met vergelijkbaarheid binnen en buiten de hogeschool) extra eigen vragen toe te voegen, de snelle reactie op tussentijdse vragen door Integron, de heldere en compacte rapportages (ook voor organisatieonderdelen) gericht op aanpak van gesignaleerde knelpunten en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding in relatie tot het gebodene.”
Home | Medewerkeronderzoek | Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Sinds 2009 voert Integron medewerkertevredenheidsonderzoeken uit voor de instituten en ondersteunende diensten van de Hogeschool Rotterdam. Tot nu toe hebben 10 instituten en 9 diensten de medewerkertevredenheid in kaart gebracht, wat neerkomt op bijna 2500 medewerkers.

Eric Bezemer, directeur Instituut Sociale Opleidingen:

“Het Instituut Sociale Opleidingen van de Hogeschool Rotterdam heeft dit jaar een medewerkertevredenheidsonderzoek uitgezet onder al haar medewerkers (250). Hierin werd ze begeleid door bureau Integron. Terugkijkend op het verloop hiervan zijn we als instituut zeer tevreden. Dit wordt o.a. bepaald door de goede procesplanning en de ondersteuning bij de daadwerkelijke uitvoering, de mogelijkheid om binnen de standaardisering van vragenlijsten (in verband met vergelijkbaarheid binnen en buiten de hogeschool) extra eigen vragen toe te voegen, de snelle reactie op tussentijdse vragen door Integron, de heldere en compacte rapportages (ook voor organisatieonderdelen) gericht op aanpak van gesignaleerde knelpunten en de gunstige prijs-kwaliteit verhouding in relatie tot het gebodene.”

Deel dit op social media:

2016-10-18T13:06:23+00:00