MEDEWERKERONDERZOEK2018-03-16T16:52:42+00:00

Medewerkersonderzoek:
haal het beste uit uw medewerkers

De betrokkenheid, bevlogenheid en inzet van uw medewerkers staan centraal. En natuurlijk de trots van medewerkers en de mate waarin zij zich loyaal en verbonden voelen. Hoe kunt u de basis meer op orde brengen en de waarde naar en verbinding met medewerkers vergroten? Met als hoogste doel medewerkers die tevreden en verbonden zijn en die het beste uit zichzelf halen op een betrokken, energieke en bevlogen manier.

MEDEWERKERONDERZOEKNaast dat bij alle aspecten goed meegedacht wordt, is Integron flexibel en behaalt de afgesproken deadlines. De resultaten van het onderzoek worden overzichtelijk weergegeven in het uitgebreide en gebruiksvriendelijke online dashboard ‘Employee Heartbeat’. Baker Tilly Berk vond hierin de perfecte partner voor de uitvoer van het medewerkeronderzoek, bij Integron doen ze wat ze beloven.

MEDEWERKERONDERZOEKHet onderzoek heeft in beeld gebracht wat de medewerkers echt belangrijk vinden in een werk en wat ze drijft, nl. studentgericht werken, dat geeft arbeidsplezier. Het onderzoek  accentueert wat daaraan bijdraagt, maar ook waar nog geschaafd moet worden.  Kortom: een goede start voor onderling gesprek en versterking van de organisatie. De samenwerking met Integron was plezierig en de bekwame aanpak en advisering zinvol voor versterking van het onderwijsproces.

Als je echt wilt weten wat er leeft in je organisatie, dan is Integron dé partij om het medewerkeronderzoek te laten uitvoeren.MEDEWERKERONDERZOEK

Neem nu contact op!

Frank

Robert Mentink
Sales Consultant
r.mentink@integron.nl
06 12 416 555