OC Verhulst

OC Verhulst ontwikkelt en bouwt luchtbehandelingsapparatuur, om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Maximaal comfort, minimale exploitatiekosten en een milieuvriendelijke toepassing van middelen zijn uitgangspunt bij het ontwerpen en bouwen van een luchtbehandelingscentrale door OC Verhulst.

Het belang voor een gedegen en goed klantonderzoek was voor OC Verhulst hoog. William Baars, Directeur OC Verhulst: “We streven naar Customer Intimacy en willen ons daarmee onderscheiden in de markt.” De eerste stap daarvoor is inzicht in de huidige klantomgeving en achterhalen waar OC Verhulst zich nog verder kan onderscheiden en verbeteren. Na uitvoering van het online onderzoek en de duidelijke toelichting op de resultaten moest de stap naar beter gemaakt worden. De kracht van Integron zit in het vertalen van de resultaten naar de medewerkers” aldus William Baars. “Op advies van Integron hebben we ervoor gekozen om in een workshop middels het “klantreis” principe de resultaten actief te delen met onze buiten- en binnendienst.”

 “Op advies van Integron hebben we ervoor gekozen om in een workshop middels het “klantreis” principe de resultaten actief te delen met onze buiten- en binnendienst.”

Medewerkers vs momenten van de waarheid

De medewerkers werden met behulp van de resultaten door de belangrijkste momenten van de waarheid geleid. Met de resultaten uit de “klantreis” zijn een aantal belangrijke verbeterpunten gekomen die door OC Verhulst worden opgepakt. Integron heeft geholpen met het vertalen van de informatie naar verbeterprogramma’s waar de medewerkers mee aan de slag kunnen. Volgend jaar is het streven om met een trendmeting het resultaat hiervan te meten.

Download het complete rapport:

Customer Experience in Nederland 2023

De grootste NPS-Benchmark van Nederland binnen B2B

CX2023

Meer klantcases

“We willen dat onderzoeken impact hebben op onze organisatie. Anders hebben ze geen nut.”

ACV Groep is een afvaldienstverlener in de Gelderse gemeenten Ede, Wageningen, Renkum, Veenendaal en Renswoude. Ze brengt haar slogan ‘vanzelfsprekend in de buurt’ in de praktijk door zichtbaar en bereikbaar te zijn voor klanten. ACV wil opdrachtgevende gemeenten, bedrijven en particulieren ontzorgen op het gebied van afval, reiniging en duurzaamheidsvraagstukken. Om inzicht in de kwaliteit van dienstverlening te krijgen en deze verder te optimaliseren heeft het bedrijf in 2022 drie onderzoeken laten uitvoeren door Integron: een stakeholdersonderzoek, een inwonersonderzoek en een klantonderzoek onder bedrijven.

2019-02-13T14:22:40+01:00Tags: , |