Integron en Innovam slaan de handen ineen

Per 1 januari zijn Integron en Innovam een samenwerking gestart op het gebied van HR in de mobiliteitsbranche.  Innovam biedt als grootste opleider binnen de mobiliteitsbranche onder het label WePowerPeople HR diensten aan binnen de mobiliteitsbranche.  Integron is sinds 1993 actief op het gebied van onderzoek en inzicht naar medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid en biedt naast inzicht ook praktische oplossingen om organisaties te verbeteren. Met de samenwerking verwacht Innovam haar aanbod op het gebied van HR te complementeren.

Elkaar versterken om daarmee werkgevers en werknemers verder op weg te helpen. Dat is de drijfveer van Integron en WePowerPeople om de handen in een te slaan en intensiever samen te gaan werken. De automotive branche is voortdurend in beweging. Was het een aantal jaar geleden zo dat bedrijven moesten inkrimpen, anno 2019 is het een hele uitdaging om aan gekwalificeerd en voldoende personeel te komen en deze óók te behouden. Onderzoek wijst uit dat er nog veel te winnen is. Medewerkerstevredenheid wordt gemiddeld met een 7 beoordeeld en 40% van de medewerkers in Nederland geeft aan dat hun potentieel niet optimaal wordt benut.


Download hier het rapport ‘Medewerkerbeleving in Nederland 2018’


Daarom is het voor organisaties steeds belangrijker om te weten wat er speelt onder hun medewerkers en klanten. Alleen op die manier zijn bedrijven in staat om zowel medewerkers als klanten blijvend aan zich te binden. Onder het label WePowerPeople biedt Innovam diensten aan die inzicht bieden in het gedrag van medewerkers. De dienstverlening van Integron is een logische aanvulling op dit aanbod.

“Wij houden ons bezig met het verbeteren van prestaties van medewerkers binnen bedrijven. Naast inzicht in het gedrag van mensen, is het cruciaal om te weten wat mensen drijft. Alleen met dat inzicht kunnen we verbetertrajecten inzetten voor met onze klanten die leiden tot een permanente  prestatieverbetering gecombineerd met plezierig werken.” Aldus Leo Fransen, directeur van Innovam.

Arjen Maliepaard, Managing Director van Integron: “Onze dienstverlening biedt het gewenste inzicht waar HR binnen de automotive branche naar op zoek is. Het kennen van de belangrijkste verwachtingen en drijfveren van medewerkers is cruciaal om te begrijpen hoe je als werkgever en manager moet inspelen op wat er binnen je organisatie of team leeft. Als organisatie kun je op dit moment nog zo hard inzetten op recruitment, maar als je beste medewerkers je organisatie verlaten en je nieuwe medewerkers na 2 maanden teleurgesteld zijn in wat men is beloofd, dan is het dweilen met de kraan open.”

Deel dit artikel!

Ook het beste uit jouw medewerkers halen?

Vraag een offerte of informatie aan via onderstaand formulier.

Hidden
Hidden
Naam(Vereist)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Privacy en cookie statement