“Met het medewerkerstevredenheid onderzoek wist Integron alle afspraken al uitstekend na te komen. Hun hulp bij de workshop was flexibel, betrouwbaar en met kennis van zaken. Zeker aan te bevelen!”
UNETO-VNI
Home | Bouw en Installatie | UNETO-VNI

Uneto VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

De vereniging maakt hiervoor gebruik van een professionele ondersteunende organisatie. Deze is gehuisvest in Zoetermeer en telt circa 70 medewerkers. Integron en UNETO-VNI werken al geruime tijd samen als het gaat om inzicht in de klant- en medewerkertevredenheid van de lidbedrijven. I

n 2013 heeft Integron voor het eerst de tevredenheid van de 70 medewerkers van UNETO-VNI in kaart gebracht. Het onderzoek heeft een mooie respons opgeleverd van 94%. Dit percentage is bereikt door gedurende het veldwerk de respons te monitoren en intern het onderzoek goed onder de aandacht te brengen. Na afronding van het veldwerk heeft Integron een rapportage opgesteld die is besproken met de leden van het projectteam en de directeur van UNETO-VNI. Een aantal weken later heeft Integron de resultaten gepresenteerd aan het MT en een afvaardiging van de OR.

Mimia Sewnandan, HR Manager bij UNETO-VNI, heeft in diezelfde periode deelgenomen aan de workshop ‘werkbeleving’ die Integron gratis aanbiedt aan HR professionals. Tijdens de workshop heeft zij kennis gemaakt met de HR Performance Consultant van Integron. Samen hebben zij een soortgelijke workshop voorbereid die Mimia heeft geleid tijdens een heisessie met het MT.

Mimia Sewnandan over de samenwerking met Integron:  “De workshop heeft mij geïnspireerd tot actie, ik wilde er meteen mee aan de slag. Het enige probleem was, het moest snel, terwijl ik niet precies wist wat en hoe ik dat moest vertalen naar onze organisatie. Het inlevingsvermogen van de HR Performance Consultant heeft enorm geholpen, hij stelde de juiste vragen om te weten wat er in onze organisatie speelde en terwijl ik nog aan zoeken was, schetste hij het beeld. Met het medewerkerstevredenheid onderzoek wist Integron alle afspraken al uitstekend na te komen. Hun hulp bij de workshop was flexibel, betrouwbaar en met kennis van zaken. Zeker aan te bevelen!”

Deel dit op social media:

Nieuwsbrief ontvangen?

Interesse in:


2016-10-18T13:06:03+00:00